A 17.000Ft értékhatárt meghaladó rendeléseket Magyarország területén futárszolgálattal díjmentesen házhoz szállítjuk.

Házhozszállítás

Futárszolgálat

A megrendelés visszaigazolását követően a csomagot futárszolgálat szállítja ki. A futárszolgálat előzetesen e-mailben értesítést küld a szállítás várható idejéről.

A kézbesítés munkaidőben, 8 és 17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen érdemes azt a címet megadni, ahol napközben elérhető az, aki átveszi a csomagot. A rendelés során a Megjegyzés rovatban kérjük a szállítással kapcsolatos információkat feltüntetni. (Például: ha valaki más veszi át a csomagot, vagy ha a cím nehezen megtalálható, rövid útbaigazítást adni.)

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, igyekszik lehetőség szerint telefonon egyeztetni, ha ez nem lehetséges, értesítést hagy. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást, ám ha harmadszorra is sikertelen a kézbesítés, akkor az árut a visszahozza telephelyünkre, és a megrendelést töröljük.

A fizetés történhet banki előre utalással vagy PayPal-al vagy a csomag átvételekor készpénzzel, illetve bankártyával.

Banki átutalás vagy PayPal választása esetén a küldeményt a vételár beérkezését követően adjuk át a futárnak.

Szállítási díj Magyarországon:

Vásárlás összegeSzállítási díj
1-17000 Ft1490 Ft
17000 Ft felettIngyenes!Amennyiben kérdése merül fel, kérjük írjon ügyfélszolgálatunknak.A szállítási költségről a rendszer tájékoztatást ad rendelés közben.

Házhozszállítás külföldre

Szállítási díjunk Románia területére:
2 kg-ig 2990 Ft

Szállítási díjunk az Egyesült Királyság (UK) területére:
1 kg-ig 9000 Ft (27 EUR), illetve 100 EUR feletti vásárlás esetén 10 EUR

Szállítási díjunk Ausztria, Horvátország, Szlovákia és Szlovénia területére:
2 kg-ig 4490 Ft

A fizetés történhet banki előre utalással vagy PayPal-al.

Külföldre történő szállításnál az utánvétes fizetési mód nem választható, a küldeményt a vételár beérkezését követően postázzuk.

Személyes átvétel Csomag Ponton

Megrendelését országszerte már több, mint 2500 ponton veheti át.

Több mint 1000 GLS CsomagPont és mintegy 1500 GLS Automata áll rendelkezésre, ahol mindenki kényelmesen, a saját időbeosztásához igazítva adhatja fel és veheti át a csomagjait. A csomagpontok jellemzően hétfőtől vasárnapig 8 és 20 óra között tartanak nyitva.

A megrendelést követően a csomag a GLS futárszolgálathoz kerül, ahonnan a kiválasztott – lakhelyükhöz, útvonalukhoz, vagy épp munkahelyükhöz legközelebbi – GLS Csomag Pontba érkezik, ahol 5 munkanapig gondosan tárolják azt, míg értük nem mennek. A csomag érkezéséről e-mailben értesítést küldenek.

Az átvételi Csomag Pontot a szállítási oldalon lehet megadni. Az aktuális csomagpontok listája a www.gls-hungary.com honlapon megtekinthető, ahol pontos cím és nyitvatartási idő is található. Kérjük írja be a megjegyzés rovatba a kiválasztott csomagpont nevét és címét.

A szállítás díja megegyezik a házhozszállítás díjával.

Fizetés készpénzzel vagy bankkártyával az áru átvételekor

A megrendelt termékek ellenértékét és a szállítási költséget tartalmazó számla végösszegét a Futárszolgálat munkatársának kell készpénzzel vagy bankkártyával megfizetni.

Bankkártyával is fizethet nálunk!

Kérjük, hogy az átvett termékeket mindenképpen ellenőrizzék a csomag átvételekor, és amennyiben hibát, sérülést tapasztalnak, vetessenek fel jegyzőkönyvet és keressék ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási áraink az áfát tartalmazzák!

Product added to compare.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Weboldalunkon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény érdekében. További információk.