A 14.000Ft értékhatárt meghaladó rendeléseket Magyarország területén futárszolgálattal díjmentesen házhoz szállítjuk.

Házhozszállítás

Futárszolgálat

A megrendelés visszaigazolását követően a csomagot futárszolgálat szállítja ki. A futárszolgálat előzetesen e-mailben értesítést küld a szállítás várható idejéről.

A kézbesítés munkaidőben, 8 és 17 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen érdemes azt a címet megadni, ahol napközben elérhető az, aki átveszi a csomagot. A rendelés során a Megjegyzés rovatban kérjük a szállítással kapcsolatos információkat feltüntetni. (Például: ha valaki más veszi át a csomagot, vagy ha a cím nehezen megtalálható, rövid útbaigazítást adni.)

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, igyekszik lehetőség szerint telefonon egyeztetni, ha ez nem lehetséges, értesítést hagy. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást, ám ha harmadszorra is sikertelen a kézbesítés, akkor az árut a visszahozza telephelyünkre, és a megrendelést töröljük.

A fizetés történhet banki előre utalással vagy PayPal-al vagy a csomag átvételekor készpénzzel, illetve bankártyával.

Banki átutalás vagy PayPal választása esetén a küldeményt a vételár beérkezését követően adjuk át a futárnak.

Szállítási díj Magyarországon:

Vásárlás összegeSzállítási díj
1-14000 Ft1490 Ft
14000 Ft felettIngyenes!Amennyiben kérdése merül fel, kérjük írjon ügyfélszolgálatunknak.A szállítási költségről a rendszer tájékoztatást ad rendelés közben.

Házhozszállítás külföldre

Szállítási díjunk Románia területére:
2 kg-ig 2990 Ft

Szállítási díjunk az Egyesült Királyság (UK) területére:
1 kg-ig 9000 Ft (27 EUR), illetve 100 EUR feletti vásárlás esetén 10 EUR

Szállítási díjunk Ausztria, Horvátország, Szlovákia és Szlovénia területére:
2 kg-ig 4490 Ft

A fizetés történhet banki előre utalással vagy PayPal-al.

Külföldre történő szállításnál az utánvétes fizetési mód nem választható, a küldeményt a vételár beérkezését követően postázzuk.

Személyes átvétel Csomag Ponton

Megrendelését országszerte 191 településen több mint 500 Csomag Ponton veheti át.

A Csomag Pontok előnye, hogy az átvételi pontok jellemzően hétfőtől vasárnapig 8 és 20 óra között tartanak nyitva.

A megrendelést követően a csomag a GLS futárszolgálathoz kerül, ahonnan a kiválasztott – lakhelyükhöz, útvonalukhoz, vagy épp munkahelyükhöz legközelebbi – GLS Csomag Pontba érkezik, ahol 5 munkanapig gondosan tárolják azt, míg értük nem mennek. A csomag érkezéséről e-mailben értesítést küldenek.

Az átvételi Csomag Pontot a szállítási oldalon lehet megadni. Az aktuális csomagpontok listája a www.gls-hungary.com honlapon megtekinthető, ahol pontos cím és nyitvatartási idő is található. Kérjük írja be a megjegyzés rovatba a kiválasztott csomagpont nevét és címét.

A szállítás díja megegyezik a házhozszállítás díjával.

Fizetés készpénzzel vagy bankkártyával az áru átvételekor

A megrendelt termékek ellenértékét és a szállítási költséget tartalmazó számla végösszegét a Futárszolgálat munkatársának kell készpénzzel vagy bankkártyával megfizetni.

Bankkártyával is fizethet nálunk!

Kérjük, hogy az átvett termékeket mindenképpen ellenőrizzék a csomag átvételekor, és amennyiben hibát, sérülést tapasztalnak, vetessenek fel jegyzőkönyvet és keressék ügyfélszolgálatunkat.

Szállítási áraink az áfát tartalmazzák!

Összehasonlításra kijelölve

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Weboldalunkon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény érdekében. További információk.