A szemnek

A DHA segít megőrizni jó látásunkat

Szemünk retinája nagy mennyiségben tartalmaz DHA esszenciális omega-3 zsírsavat. A DHA tehát a retina fő alkotóeleme és hozzájárul a látás megőrzéséhez. Ezért fontos, hogy szemünk fenntartsa a DHA egészséges szintjét.

Szervezetünk nem képes elegendő DHA-t előállítani, így a DHA-t az egészséges táplálkozásból (például zsíros tengeri halból, rákféléből, kagylóból, hínárból) szükséges pótolnunk. Ennek megfelelő alternatívája a DHA omega-3 zsírsavban gazdag étrend-kiegészítők napi fogyasztása lehet.

Gyorsteszt

1. Vegye fel szemüvegét

2. Tartsa a rácsot szemmagasságban, kényelmes olvasási távolságra

3. Takarja le az egyik szemét az egyik kezével

4. A másik szemével nézzen a rács közepére

5. Nézze meg, mi történik:

Lát szabálytalan vagy hullámos vonalakat?

Lát fekete vagy ködös foltokat?

6. Ismételje meg ezt a másik szemével

MorDHA, a természetes támogatás

A MorDHA természetes összetevőket tartalmaz, kipróbált és bevált hatással:
A DHA hozzájárul az egészséges látás megőrzéséhez, amennyiben legalább 250 mg-ot fogyaszt naponta.

Mindenkinek előnyös a látás támogatása DHA omega-3 zsírsavval. Azoknak a serdülőknek és felnőtteknek, akik törődnek testük jólétével, pontosabban látásuk megőrzésével, és ezt a legtermészetesebb módon szeretnék elérni, a MorDHA a megfelelő készítmény.

Az optimális támogatás már egy MorDHA lágy géllel elérhető, amely könnyen lenyelhető.

Az omega-3 szerepet játszik két szembetegség kezelésében is

Az omega-3 fogyasztása csökkenti számos gyulladásos betegség és autoimmun rendellenesség súlyosságát. A jótékony hatásokat az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak, az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA) gyulladásgátló hatásának tulajdonítják.

A gyulladásgátló hatások mechanizmusát hosszú ideig úgy gondolták, hogy a gyulladásgátló mediátorok termelésének modulálásával járnak.

A legújabb kutatások rávilágítottak az új lipid mediátorokra; az EPA-ból és a DHA-ból származó úgynevezett pro-resolving mediátorokra.

Ezeket a mediátorokat endogén „gyógyító” molekuláknak lehet nevezni, és védelmet nyújthatnak a gyulladásos szembetegségek, például a száraz szem betegség és az életkorral összefüggő makula degeneráció ellen.

A legújabb tanulmányok alátámasztják az omega-3 zsírsavak, az EPA és a DHA szerepét e két szembetegség kezelésében.

Termékeink a szemnek

Részletes információkért kattintson a termék képére!

Alap információk megjelenítésére vagy elrejtésére használja az alábbi gombokat:

Product added to compare.

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Weboldalunkon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény érdekében. További információk.